91% success rate
87% customer satisfaction
100% commitment from us

Mediation in Brabant

Op zoek naar mediation in Brabant?

Charles Luijten is een van de meest ervaren mediators van Nederland en gevestigd in Noord Brabant. Hij heeft vanaf 2005 meer dan duizend mediations succesvol afgerond. Hij is als kwaliteitsfunctionaris verbonden aan Result Mediaton, verzorgt naast mediations trainingen en is als Peerreviewer sinds 2012 verbonden aan de Stichting Kwaliteit Mediators. Ontdek wat Charles voor u kan betekenen.

Onze diensten

Mediation

Result Mediation is het grootste kantoor op het gebied van arbeidsmediation in Nederland. Onze 35 mediators zijn behalve in Brabant door het hele land gevestigd en hebben in de afgelopen jaren ruim 10.000 mediations begeleid. Deze ervaring zetten onze mediators dagelijks in om nog betere resultaten te bereiken. Al onze mediators zijn MfN-registermediator. Charles heeft als mediator ervaring met vele soorten mediation: kwesties tussen werkgever en werknemer, groepsmediations, zakelijke geschillen.

Samenwerkingsproblematiek

Charles Luijten en Result Mediation helpen organisaties zoals grote commerciële bedrijven, MKB-bedrijven, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, profit- en nog profitorganisaties, gemeentelijke organisaties de samenwerking te verbeteren door ze meer conflictbekwaam te maken. Charles heeft als mediator en Sociaal Agoog ruime ervaring met werknemer-werkgever verhoudingen, werknemer-werknemer verhoudingen, directiegeschillen, samenwerkingsproblemen in maatschappen, enz. Hij is gespecialiseerd in het omgaan met mensen met psychische problematiek en is zeer bedreven in het gesprek op gang brengen om zodoende conflicten bespreekbaar te maken en vastzittende organisaties in beweging te krijgen.

Trainer

Charles is een ervaren trainer op het gebied van mediationvaardigheden. Hij heeft meerdere trainingen ontwikkeld op het gebied van conflictmanagement, juridische context in mediations, gespreksvaardigheden, toepassing psychologische instrumenten.

Charles Luijten

Mediator
View the LinkedIn page here

Ervaring

Ben je als werknemer/werkgever beland in een arbeidsconflict? Wij helpen jullie graag verder, om zodoende tot een uitkomst te komen die voor beide partijen acceptabel is.

  • Landelijke dekking, altijd een arbeidsmediator
  • MfN gecertificeerde mediators
  • Al meer dan 14 jaar actief
  • 91% Slagingspercentage
Need help?

Charles Luijten

Mediator

Waarom Charles?

– Zeer ruime ervaring: hij begeleidde meer dan 1000 mediations op uiteenlopende gebieden.

– Weet snel te schakelen en goed contact te leggen met partijen. No nonsens benadering.

– Juridisch en psychologisch goed onderlegd.

– Kwaliteit en zorgvuldigheid staat hoog in het vaandel.

– Oplossingsgericht.

– Met respect voor de weerstand van betrokkenen met daarbij altijd op zoek naar mogelijkheden om een stap voorwaarts te zitten in de benodigde afstemming.

Onze mediators in Brabant

Charles Luijten
Employment Mediator, Vertrouwenspersoon
View
Connie Witjens
Employment Mediator
View
Cindy de Haas
Employment Mediator, Business Mediator
View

Kom in contact met Charles

Wij helpen je graag om jouw conflict op te lossen.

  • Je kunt ons ook altijd direct bereiken door even te bellen naar  +31 (0)20 – 205 02 39
  • Result Mediation mag contact met mij opnemen over producten en diensten en andere inhoud die ik interessant zou kunnen vinden.